Deset razlogov da nam lahko zaupate

Deset razlogov da nam lahko zaupate

V čem smo drugačni, boljši, zakaj nam zaupajo mnogi ter zakaj nam lahko zaupate tudi vi?

  1. Ker smo hiša s tradicijo: že 25 let mladim in starejšim pacientom uspešno lajšamo majhne in velike težave ustne votline.
  2. Ker vam nudimo vrhunske storitve, predano osebje, najsodobnejšo tehnologijo in najmodernejše materiale.
  3. Ker so postopki brez bolečin: lokalno anestezijo lahko dobite pred vsakim posegom. Na željo pacienta lahko poskrbimo za delo v totalni anesteziji ali za predpripravo na poseg, da bo ta popolnoma neboleč.
  4. Ker smo prijazni in vedno nasmejani, hkrati pa z vso resnostjo prisluhnemo vašim težavam in vam strokovno svetujemo.
  5. Ker pri nas ni nadležnega sedenja v čakalnici: naročim vas na uro natančno in prihranimo vaš dragoceni čas.
  6. Ker svoj delovni čas prilagodimo vašemu prostemu času: ustrežemo vašim željam za termin tudi zunaj rednega delovnega časa.
  7. Ker vestno skrbimo za zdravstveno stanje vaših zob in ustne votline: redno vas vabimo na kontrolne preglede in vsakih 6 mesecev na brezplačen pregled.
  8. Ker vas v nujnih primerih takoj – brez čakalne vrste – sprejmemo in odpravimo težavo.
  9. Ker vam nudimo 100-odstotno garancijo za vse storitve, saj je vaše zadovoljstvo največja nagrada in jamstvo, da se boste z veseljem vračali.
  10. Skrb za svoje oralno zdravje lahko mirno prepustite nam in se brez skrbi posvetite svojim problemom. Za vaše zobe in vaše obzobne težave bomo z veseljem poskrbeli pri nas.

Če bi vprašali naše paciente, zakaj se vračajo k nam in zakaj so pripeljali svoje družine, prijatelje in sodelavce, bi se gotovo našel še kateri razlog. Prijazno vas vabimo, da si ustvarite svojo pozitivno izkušnjo in širok nasmeh. Ugotovite zakaj zobozdravstvenemu centru Babit zaupa največ Slovencev.

NAŠI ZOBOZDRAVNIKI

Oceni to stran