Stranke o nas

Irena C. B.

“Obisk ortodonta me je navdušil zaradi vidnih uspehov na mojih zobeh in tudi zaradi vidnega navdušenja zobozdravnika dr. Mihe Bobiča pri svojem delu.”

– Irena C. B.

Igor K.

“Izkušnja z zobozdravstvenim centrom Babit je bila preprosto odlična. Vidi se, da je vsem zaposlenim v centru izjemno pomembno počutje pacienta, kar se opazi že v sprejemni pisarni z vedno nasmejanimi obrazi, ter se nadaljuje z prijaznimi sestrami in izjemno strokovnostjo zobozdravnikov.”

– Igor K.

Olga G.

“Pohvaliti moram odlično organizirano delo, lepo urejene prostore in profesionalnost ter prijaznost zaposlenih s katerimi sem prihajala v stik ob obiskih.”

– Olga G.

Barbara B.

“Vsekakor velika pohvala dr. Mihi Bobiču, njegovo strokovno znanje, prijazna beseda in nasmeh so kombinacija, ki pomiri, navduši in pripelje do rezultatov!”

– Barbara B.

Viktor V.

“Na kratko bi rekel tako, da sem imel vtis, da je vaše delo zelo strokovno, odnos vseh zobozdravnikov in zaposlenih pa profesionalen in zelo človeški.”

– Viktor V.

Sonja Č.

“Danes vam lahko povem, da tudi bolečine niso bile tako hude, kot sem se bala. Tudi zato se lahko zahvalim strokovnim in spretnim rokam dr. Barbare Hojnik.”

– Sonja Č.

Sonja R.

“Prijaznost in strokoven pristop zobozdravstvenega osebja sta že po prvem posegu omogočila, da je strah ob besedi zobozdravnik premagan.”

– Sonja R.

NAŠI ZOBOZDRAVNIKI

Oceni to stran