O nas

BABIT v enem od indijskih narečij pomeni ‘hiša odprtih vrat’, kjer so se sestajali trgovci in popotniki, ki so prepotovali širni svet. Tu so se izmenjevale novice in izkušnje, se prenašale od ust do ust in s popotniki potovale naprej, na drugi konec širnega sveta.

To je filozofija zobozdravstvenega centra Babit. Ustvarili smo hišo odprtih vrat, kjer se zbirajo ljudje z različnimi strokovnimi znanji in pisanimi življenjskimi zgodbami. Ljudje, ki z nami delijo vizijo ter jo z novimi zamislimi in entuziazmom plemenitijo.

Zobozdravniki se pri nas izobražujejo in medsebojno menjajo izkušnje. K nam prihajajo ljudje, ki imajo kaj povedati, pa tudi tisti, ki so pripravljeni poslušati ali želijo slišati. Zobozdravnik v našem centru je odprt, zna prisluhniti sočloveku ter z vso strokovnostjo in veseljem opravlja svoje delo.

Tudi zato se pacienti radi vračajo k nam. Z mnogimi se družimo že leta in postali smo prijatelji. Poznamo njihove družine, k nam zahajajo nove generacije. Vedo, da se na naše zobozdravnike lahko zanesejo, saj so skrb za svoje zobe prepustili najboljšim.

Zobozdravstveni center Babit je hiša prijaznih ljudi in vrhunskih storitev s 25-letno tradicijo. Dobrodošli med nami! Spoznajte naše zobozdravnike in sodelavce!

Ekipa Babit

Miha Bobič

dr. dent. med., specialist ortodont

Po naravi sem precej radoveden in odprt za spremembe in novosti, kar me žene k novemu iskanju znanja in pridobivanju novih izkušenj. Poklic ortodonta je zanimiv, in ker v prihodnosti ponuja veliko možnosti za razvoj, tudi zabaven

Živo Bobič

dr. dent. med.

Vedno sem pripravljen na nove izzive. Zato si želim napredka v slovenskem zobozdravstvu v dobro pacientov, ki naše storitve potrebujejo.

Špela Burnik Bobič

dr. dent. med., specialist pedontolog

Tralala hopsasa, vse zobe bom popravila!

Niko Zagode

dr. dent. med.

Kot ljubitelj humorja se dobro zavedam, da ljudem okoli nas veliko pomeni iskren in lep nasmeh. Kot terapevt se trudim, da je nasmeh tudi nosilec in funkcija dobrega zdravja. Vsak pacient je edinstven in si zasluži celosten pristop. Prizadevam si, da pacienta aktivno vključim v zdravljenje. Tako se zave, da lahko sam naredi največ za svoje zdravje.

Klaudija Kotar

dr. dent. med.

Izhajam iz glasbene družine, zato predstavljata harmoničnost in usklajenost velik del moje osebnosti. Živim razgibano in aktivno, saj želim izkoristiti priložnosti, ki mi jih življenje ponuja. Moj cilj je ponuditi ljudem kakovostno, strokovno in nestresno izkušnjo pri zobozdravniku. S tem namenom se dodatno izobražujem tudi na področju medicinske hipnoze.

Jure Binter

dr. dent. med., specialist parodontolog

Delo parodontologov je izredno zahtevno, saj se pri svojem delu dostikrat srečujem s pacienti, ki se ne zavedajo, da so tudi usta del telesa ter da spremembe v ustni votlini lahko pomembno vplivajo tudi na celotno zdravje.

Barbara Hojnik Anderlič

dr. dent. med.

Moj cilj je zadovoljen pacient z zdravim in lepim nasmehom, kar zahteva celostno in individualno obravnavo vsakega pacienta. Z dodatnim izobraževanjem doma in v tujini sledim napredkom stroke ter novosti skušam uvesti v vsakdanjo prakso in jih približati svojim pacientom.

Tanja Tomaževič

dr. dent. med., specialist pedontolog

Vedno se potrudim, da je obisk zobozdravnika čimbolj prijeten in da se morebitni strah in neprijeten občutek poležeta in izgineta. Pri svojem delu sem nežna in natančna, ljudje okoli mene pa radi poudarijo, da sem izjemno potrpežljiva. Zelo potrpežljiva.

Jurij Kisel

zobotehnik

V delu zobotehnika vedno najdem izziv, saj zahteva veliko natančnosti in mi hkrati dopušča biti ustvarjalen. S svojim znanjem in novo tehnologijo lahko nudim kakovosten in estetsko dovršen protetični nadomestek.

Barbara Markič

higieničarka

Delo higieničarke opravljam z veseljem. Bila sem na izobraževanju za pravilno uporabo instrumentov, ki jih uporabljam za odstranjevanje trdih in mehkih oblog, na tečaju za uporabo laserja, s katerim preprečujem napredovanje parodontalne bolezni.

Nina Bitenc

higieničarka

Na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo sem si pridobila naziv zobni tehnik. V zobozdravstvenem centru Babit sem od leta 2005 zaposlena kot zobna asistentka, dve leti kasneje pa sem se vpisala na izredni višješolski študij ustne higiene.

Alja Kladnik

zobna asistentka

Kot bivša plesalka dan rada preplešem po taktu ter obožujem stvari, ki so drugačne in “če želiš imeti, česar še nikoli nisi imel, moraš narediti nekaj, česar še nikoli nisi naredil.”

Hana Arifović

zobna asistentka

Navdušena sem nad poklicom zobne asistentke. Tovrstno delo z ljudmi me osrečuje in rada hodim na delo. Mislim, da je vzrok temu tudi dober kolektiv v zobozdravstvenem centru Babit.

Katja Kern

zobna asistentka

Ko se mi je ponudila priložnost za delo zobozdravstvene asistentke sem jo z veseljem sprejela, kljub temu, da je bilo to zame popolnoma novo in neznano področje.

Lorena Rodošek

zobna asistentka

Delo v zobozdravstvenem centru Babit mi je veselje, ker sodelujem z vedno nasmejano ekipo, polno pozitivne energije. To prenesem tudi na paciente, ki obiskujejo naše prostore.

Aleksandra Đorđević

zobna asistentka

Obožujem delo z ljudmi, timsko delo, dinamičnost in raznolikost. Prav tako obožujem hrano. Kjer je dobra hrana sem tudi jaz! Veliko mi pomenijo dobri odnosi, zato mi je v veselje biti v tako super ekipi. Moje astrološko znamenje je ligenj. Moj najljubša začimba je kisla kumarica.

Špela Binter

zobna asistentka

V vseh letih, ko sem asistirala v različnih vejah stomatologije, sem našla svojo srečo v parodontologiji.

Frida Belovič

glavna sestra

V zobozdravstvenem centru Babit sem od samega začetka in zame je bil to velik izziv. Tu že 15 let uspešno opravljam svoje delo kot odgovorna zobna asistentka. Zelo všeč mi je, da imam veliko stikov z ljudmi, s katerimi gradimo dobre odnose na osnovi zaupanja.

Rene Weber Bobič

poslovna sekretarka

Delo v Zobozdravstvenem centru Babit mi vsak dan nudi nove izzive in mi daje možnost neprestanega izpopolnjevanja. Želim še več in zato sem se vpisala na magistrski študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, smer Management v zdravstvenem varstvu. Uspešno ga zaključujem s pisanjem magistrske zaključne naloge.

Denis Roblek

administrator

Delo v zobozdravstvenem centru Babit je izjemno pestro in slikovito. Vsak dan se zgodi nekaj novega in nepredvidljivega in prav to mi je najbolj všeč. Paciente rad presentim s poznavanjem tujih jezikov, ko jih nagovorim v njihovem domačem jeziku. Obožujem svoje delo in rad imam svoje sodelavce.

Simona Javornik

administratorka

Sem tisti obraz, ki vas pričaka ob vstopu v naše podjetje. Ko prihajate kot zaposleni, poslovni partner ali kot pacient – odrasel ali vas za roko pripeljeta mamica in očka… !

Andreja Mulalić

administratorka

Sem komunikativna, družabna in vesele narave. Delo v Babit centru z veseljem opravljam in se skupaj s sodelavci veselim poslovnih uspehov. Vesela sem, da tudi pacienti cenijo naš trud in medsebojno povezanost, zato se pri nas dobro počutijo.

STRANKE O NAS