O nas

BABIT v enem od indijskih narečij pomeni ‘hiša odprtih vrat’, kjer so se sestajali trgovci in popotniki, ki so prepotovali širni svet. Tu so se izmenjevale novice in izkušnje, se prenašale od ust do ust in s popotniki potovale naprej, na drugi konec širnega sveta.

To je filozofija zobozdravstvenega centra Babit. Ustvarili smo hišo odprtih vrat, kjer se zbirajo ljudje z različnimi strokovnimi znanji in pisanimi življenjskimi zgodbami. Ljudje, ki z nami delijo vizijo ter jo z novimi zamislimi in entuziazmom plemenitijo.

Zobozdravniki se pri nas izobražujejo in medsebojno menjajo izkušnje. K nam prihajajo ljudje, ki imajo kaj povedati, pa tudi tisti, ki so pripravljeni poslušati ali želijo slišati. Zobozdravnik v našem centru je odprt, zna prisluhniti sočloveku ter z vso strokovnostjo in veseljem opravlja svoje delo.

Tudi zato se pacienti radi vračajo k nam. Z mnogimi se družimo že leta in postali smo prijatelji. Poznamo njihove družine, k nam zahajajo nove generacije. Vedo, da se na naše zobozdravnike lahko zanesejo, saj so skrb za svoje zobe prepustili najboljšim.

Zobozdravstveni center Babit je hiša prijaznih ljudi in vrhunskih storitev s 25-letno tradicijo. Dobrodošli med nami! Spoznajte naše zobozdravnike in sodelavce!

Ekipa Babit

STRANKE O NAS

Oceni to stran