Simona Javornik

administratorka

Sem tisti obraz, ki vas pričaka ob vstopu v naše podjetje. Ko prihajate kot pacient, zaposleni ali kot poslovni partner – odrasel ali vas za roko pripeljeta mamica in očka… Trudim se, da bi vas pričakala vedra in prijazna, da bi tudi vi čutili, da ste vstopili v zaupanja vredno ustanovo, kjer delamo s srcem in spoštujemo vrednote odličnosti in predanosti, kot to čutim jaz.

Včasih so bile moj svet številke in vesela sem, da ste danes to ljudje. Da imam priložnost delati s toliko zanimivimi posamezniki, ki vas ob izzivih vsakdana spoznavam in spoštujem.

Poskušam vam pomagati premagati zaskrbljenost, če vstopate kot pacient, sodelavcem pa olajšati delovni dan, kot ga vi olajšate meni, ko me spravljate v dobro voljo, me razumete in cenite moj trud.

Vsak dan ponosna spoznavam, kako novosti in izboljšave, ki jih naše podjetje ponuja našim uporabnikom, spreminjajo posege na bolje, in če velja rek, da prijatelja spoznaš v nesreči, upam verjeti, da smo vsi skupaj, vsak s svojim delom in trudom, boljši prijatelj tistim, ki nas potrebujejo. To pa je dober občutek, ki mi pomaga še bolj z veseljem opravljati zaupane naloge. Delovnik tako mine hitro, dinamično in uspešno, tako lahko svoj prosti čas posvetim družini in štirinožnemu prijatelju.

Ponosna sem, da skupaj pišemo to uspešno zgodbo!

Oceni to stran