Tanja Tomaževič

Tanja Tomaževič

dr. dent. med., specialist pedontolog

Tanja kljub dolgemu prigovarjanju ni uspela spisati sestavka o sebi. Vem, težko je pisati in morda celo hvaliti samega sebe. To bolje in bolj iskreno počnejo drugi, ki nas poznajo. Zato je za pomoč poprosila svojo hčerko. Hvala Maruša!

»Kako vidim mami?«

Ima veliko potrpljenja za otroke. To pa seveda, vsaj po mojih izkušnjah in izkušnjah mojih sester, ni neomejeno. Predvsem se potrudi, da obisk zobozdravnika, ki mogoče komu ni posebej pri srcu, naredi čim bolj prijeten. Zaradi nenehne razlage postopka in predhodnih opisov dejanj, ki se bodo zgodila se morebiten strah in neprijeten občutek poležeta in izgineta. Dobro se razume z otroki in razume tudi njihov strah, kar je v veliko olajšanje otrokom, ki jo obiščejo. Ne podpira umazanih zob in slabe ustne higiene, kar nam po navadi tudi pove in poudari z jeznim pogledom. Nič hudega, zaradi tega imaš naslednjič, ko preverja kako smo očistili zobe, nasmeh filmske zvezde. Pri svojem delu je nežna in natančna ter ga opravlja z neverjetno vztrajnostjo.

Povzetek dobrih lastnosti: prijazna, nežna, razumevajoča, potrpežljiva in potrpežljiva. Poleg tega je tudi potrpežljiva.