Klaudija Kotar

Klaudija Kotar

dr. dent. med.

Živim razgibano in aktivno, saj želim izkoristiti priložnosti, ki mi jih življenje ponuja. V študentskih letih sem tako prepotovala velik del sveta in pri tem spoznala skrite kulture in lepote tujih krajev, ki me vedno znova navdušujejo. Izhajam iz glasbene družine, zato predstavljata harmoničnost in usklajenost velik del moje osebnosti. Prosti čas najraje preživim v naravi v krogu družine, prijateljev in dobre glasbe.

Moj cilj je ponuditi ljudem kakovostno in strokovno zobozdravstveno storitev. Zavedam se, da je strah pred bolečino eden še dandanes prisotnih razlogov, da posameznik odlaša z obiskom zobozdravnika. S tem namenom se dodatno izobražujem tudi na področju medicinske hipnoze. Pacienta obravnavam kot celoto in mu tako pomagam premagati strah in neprijetnosti, ki mu jih predstavljajo zobozdravniški posegi.

Redno se izobražujem doma in v tujini ter sledim novostim in trendom na različnih področjih stomatologije. V ekipi Babita smo ljudje različnih interesov, ki si med seboj izmenjujemo izkušnje. Več glav več ve. Po značaju sem natančna, skrbna in iznajdljiva, tekoče pa govorim tudi nemško in angleško.

Kmalu po uspešno zaključenem študiju dentalne medicine sem v sklopu pripravništva izpopolnjevala svoje strokovno znanje tudi v zobozdravstvenem centru Babit. Navdušili sta me predanost in skrb za paciente ter kakovost zobozdravstvenih storitev, ki jih center ponuja.