Zobozdravniki

BABIT v enem od indijskih narečij pomeni ‘hiša odprtih vrat’, kjer so se sestajali trgovci in popotniki, ki so prepotovali širni svet. Tu so se izmenjevale novice in izkušnje, se prenašale od ust do ust in s popotniki potovale naprej, na drugi konec širnega sveta.

To je filozofija zobozdravstvenega centra Babit. Ustvarili smo hišo odprtih vrat, kjer se zbirajo ljudje z različnimi strokovnimi znanji in pisanimi življenjskimi zgodbami. Ljudje, ki z nami delijo vizijo ter jo z novimi zamislimi in entuziazmom plemenitijo.

Zobozdravniki se pri nas izobražujejo in medsebojno menjajo izkušnje. K nam prihajajo ljudje, ki imajo kaj povedati, pa tudi tisti, ki so pripravljeni poslušati ali želijo slišati. Zobozdravnik v našem centru je odprt, zna prisluhniti sočloveku ter z vso strokovnostjo in veseljem opravlja svoje delo.

Tudi zato se pacienti radi vračajo k nam. Z mnogimi se družimo že leta in postali smo prijatelji. Poznamo njihove družine, k nam zahajajo nove generacije. Vedo, da se na naše zobozdravnike lahko zanesejo, saj so skrb za svoje zobe prepustili najboljšim.

Zobozdravstveni center Babit je hiša prijaznih ljudi in vrhunskih storitev s 25-letno tradicijo. Dobrodošli med nami! Spoznajte naše zobozdravnike in sodelavce!

Ekipa Babit

“V zobozdravstvu se povezujeta visoka tehnologija in umetnost. Pri nas združujemo oboje, kar se odraža v vrhunski kakovosti storitev.”

– Miha Bobič, dr. dent. med., specialist ortodont

Preberi več

“Že več kot 20 let uspešno lajšam majhne in velike težave z zobmi. Pri tem z veseljem delim svoje znanje s predanimi sodelavci.”

– Živo Bobič, dr. dent. med., vodja ordinacije

Preberi več

“Tralala hopsasa, vse zobe bom popravila!”

– Špela Burnik Bobič, dr. dent. med., specialist otroškega in preventivnega zobozdravstva

Preberi več

“Ljudje občudujemo lep in iskren nasmeh. Kot zobozdravnik se trudim, da je ta nasmeh odraz dobrega ustnega zdravja.”

– Niko Zagode, dr. dent. med.

Preberi več

“Živim razgibano in aktivno, saj želim izkoristiti priložnosti, ki mi jih življenje ponuja.”

– Klaudija Kotar, dr. dent. med.

Preberi več

“Iskren pogovor s pacientom in razumljiva razlaga problema zaležeta več kot kirurški poseg.”

– Jure Binter, dr. dent. med., specialist parodontolog

Preberi več

“Zdravljenje zahteva celostno in individualno obravnavo posameznika, zato je zadovoljen pacient z zdravim nasmehom največja nagrada.”

– Barbara Hojnik Anderlič, dr. dent. med.

Preberi več

“Vedno se potrudim, da je obisk zobozdravnika čimbolj prijeten in da se morebitni strah in neprijeten občutek poležeta in izgineta.”

– Tanja Tomaževič, dr. dent. med.

Preberi več

“Opis bo pa še napisala…”

– Tjaša Žitnik Kadivnik, dr. dent. med.

Preberi več

STRANKE O NAS

Oceni to stran