Stranke o nas: Sonja Č.

Hiša prijaznih in sposobnih ljudi!

Tako kot večino ljudi je tudi mene strah zobozdravnika. V mesto hodim mimo lepe hiše, v kateri je zobozdravnik. Nekega dne pa se odločim in pozvonim – vrata se odprejo kar sama. Vstopim, zagledam lep svetel prostor, rože, slike, slišim glasbo, nato pa me pozdravi prijazen glas. Mi, malo starejši nismo doživljali tako sproščenih sprejemov pri zobozdravnikih, zato precej strahu kar izpuhti.

Naročili so me pri dr. Barbari Hojnik, mladi in zelo sposobni zobozdravnici, ki veliko zna, in kot sem pozneje spoznala, nikoli ne obupa pri še tako slabem zobu. Nisem si predstavljala, da je že z enim samim zobom toliko dela, ona pa je vse skupaj opravila tako brezhibno, da se zdaj široko nasmehnem, kaj dobrega pojem in kaj lepega povem.

Res je, da kakovost ni poceni, in ker moja pokojnina ni velika, sem vzela kredit za tako pomembno stvar, kot so moji zobje. Ni mi žal.

Danes vam lahko povem, da tudi bolečine niso bile tako hude, kot sem se bala. Tudi zato se lahko zahvalim strokovnim in spretnim rokam dr. Barbare Hojnik.

Na koncu lahko rečem, da je to hiša prijaznih in sposobnih ljudi, ki jo toplo priporočam vsem svojim prijateljem in znancem.

Sonja Č.


Imate vprašanje? Pišite nam na info@babit.si ali pokličite na 01 283 61 70 in se dogovorite za brezplačen splošni pregled.