Stranke o nas: Irena C. B.

ortodont-prej-potem-3

Obisk ortodonta me je navdušil zaradi vidnih uspehov na mojih zobeh in tudi zaradi vidnega navdušenja dr. Mihe Bobiča pri svojem delu.

Zadnjih nekaj let sem opažala med zgornjima sekalcema vedno večji razmik. Zgornji sprednji so se začeli pomikati naprej in izgled me je vedno bolj motil. Ob nasvetu zobozdravnika, naj se posvetujem z ortodontom, sem pomislila, da sem za zobni aparat pri 57 letih prestara in da me bo v službi preveč oviral.

Dvom mi je počasi razblinjal dr. Miha Bobič, specialist ortodont. Projekt se je začel z natančnim načrtom, sledila je 6-mesečna izvedba. Danes lahko rečem, da se je tveganje splačalo, dvomi razblinili, nasmeh povrnil. Zobje so spet na svojem mestu in polletno nošenje zvezdic bogato poplačano.

Redni vmesni kontrolni pregledi me niso navduševali le zaradi vidnih uspehov na mojih zobeh, ampak tudi zaradi vidnega navdušenja dr. Mihe Bobiča pri svojem delu. Izkazalo se je, da je bila moja odločitev – prava ideja!

Irena C. B.


Imate vprašanje? Pišite nam na info@babit.si ali pokličite na 01 283 61 70 in se dogovorite za brezplačen splošni pregled.