Stranke o nas: Barbara B.

ortodont-prejpotemTisti rek, da “vsaka nosečnost žensko stane en zob” sem vzela resno, zobje so se mi v tem času še hitreje premikali, se obrabljali, zato sem se po pregledu pri dr. Mihi Bobiču odločila za zobni aparat. Vsekakor prava odločitev! Zvezdice sem dobila proti koncu nosečnosti, na začetno navajanje in neprijeten občutek v ustih tako še časa nisem imela misliti. Meseci so hitro minevali, navduševali pa so me hitri rezultati,kar je povezano s tem, da se zobje pri doječih mamah hitreje premikajo. Aparat so mi tako odstranili še preden sem se dobro navadila nanj, že po devetih mesecih.

Vsekakor velika pohvala dr. Mihi Bobiču, njegovo strokovno znanje, prijazna beseda in nasmeh so kombinacija, ki pomiri in hkrati navduši ter pripelje do vidnih in izjemno hitrih rezultatov. Pohvala pa tudi celotnemu osebju za vsakokraten prijazen sprejem, redne kontrole so postale kot obisk prijateljev, z veseljem pa so tudi popazili na mojo hčerkico!

Barbara B.


Imate vprašanje? Pišite nam na info@babit.si ali pokličite na 01 283 61 70 in se dogovorite za brezplačen splošni pregled.