ORTODONTSKI PRIMER NATAŠA

Prej

Potem

Z Babit centrom sodelujem že več kot desetletje in izkušnje so zelo pozitivne.

Žal ortodontsko zdravljenje v mladosti ni bilo uspešno zaključeno, zato sem si vedno želela, da bi tudi ta del mene enkrat v prihodnosti uredila. Odrasla ortodontska terapija je nekoliko drugačna in pri Babitu imajo specialista ortodonta. Želja se mi je končno izpolnila.

Dr. Miha Babit mi je na začetku svetoval kateri način ortodontske terapije je primeren zame, kar se je seveda  v nadaljevanju izkazalo za pravilno odločitev. Terapija je trajala dve leti, imela sem redne preglede, kjer sem lahko spremljala napredek.

Po dveh letih je razlika očitna, moj nasmešek z zobmi  je bistveno lepši, kot je bil pred terapijo.

Dr. Miha Bobič je izredno pozitivna oseba, strokoven in zelo lepo ter razumljivo komunicira s pacienti, tako da sem se cel čas terapije počutila v dobrih rokah in sem vedela kaj lahko pričakujem. Pohvalila bi tudi njegovo asistentko Aljo s katero ustvarjata zelo usklajen tim. V njunem delu  sem opazila veliko zavzetosti, strokovnosti, natančnosti in vidi se, da imata rada delo, ki ga opravljata.

Zelo pomembno mi je bilo tudi, da v Babit Centru uporabljajo sodobno opremo in pripomočke, kar vsekakor pohitri zdravljenje.

Celotna ekipa v katero vključujem tudi asistente v  sprejemni pisarni deluje zelo profesionalno  z dobrim občutkom za ljudi in dobro voljo. Zato vsekakor priporočam tudi ostalim, ki še razmišljajo o ortodontskem izzivu, da če se odločijo za ekipo Babito, jim ne bo žal.”

Nataša

NAŠI ZOBOZDRAVNIKI

Oceni to stran