ORTODONTSKI PRIMER MARK

Prej

Potem

Seveda sem zelo zadovoljen z rezultatom zdravljenja pri vas in vesel, da sem se sprejel zobni aparat kot možnost za ureditev svojih težav z zobmi. Sprva je bila odločitev težka, saj me namreč estetsko položaj zob niti ni več tako motil kot v času srednje šolo, ko sem se trudil to popraviti s snemnim aparatom. Po neuspešnem večletnem nošenju in nenošenju; tistega aparata, ki mi je povzročal samo bolečine brez pravega vidnega učinka, sem se sprijaznil, da mi je narava tako ustvarila tak edinstven nasmeh.

Razlog za ortodontsko zdravljenje po toliko letih je bil sprva nasvet zobozdravnika, da se mi obrablja sklenina zdravih zob zaradi nepravilnega ugriza in bi bilo smiselno razmisliti o ortodontskem zdravljenju, nato sem se po nekaj posvetih z različnimi zobozdravniki in specialistih ortodontije odločil, da vas obiščem, namreč v vašem centru imam tudi svojo osebno zobozdravnico s katero sem prav tako zelo zadovoljen. Odločitev, da je čas za zdravljenje s stalnim zobnim aparatom sem kljub pomislekom sprejel tudi zaradi lepo predstavljenega načrta obravnave in poteka zdravljenja.

Sprva sem imel z aparatom nekaj manjših težav, da sem se navadil na tujek v ustih in na manjše bolečine pri novih nastavitvah žičke, vendar je to s časom minilo in kmalu se je začelo stanje položaja mojih zob vidno popravljati, kar mi je dalo še dodatno voljo vztrajati. Drugih neprijetnosti med tem ni bilo, ker ste vse sproti strokovno uredili.
Z vašo obravnavo sem zadovoljen, v začetku zdravljenja sem dobil celoten načrt zdravljena, da sem se lahko malo pripravil in vsa potrebna navodila za nošenje in tudi za bolj natančno skrb za higieno zob.

V primeru, ko sem imel vprašanja med zdravljenjem ste me vedno prijazno sprejeli ter prisluhnili tudi kakšnim mojim idejam, zato se vam še enkrat iskreno zahvaljujem vam in vaši asistentki za te dve leti v katerih ste mi polepšali nasmeh!
Z veseljem sem vas priporočil še sodelavki, ki je že začela terapijo pri vas in je tudi navdušena nad obravnavo.

NAŠI ZOBOZDRAVNIKI

Oceni to stran