Frida Belovič

glavna sestra

Rojena sem na Hrvaškem, kjer sem končala zobotehnično šolo, pozneje pa v Medicinskem centru Čakovec tri leta opravljala poklic zobotehnika. Po poroki sva se z možem preselila v Ljubljano, kjer sem bila v Zdravstvenem domu Ljubljana zaposlena kot zobna asistentka.

Z dr. Bobičem sem začela sodelovati že leta 1980. V državni službi sva skupaj delala 13 let, ko pa se je dr. Bobič leta 1993 odločil za samostojno dejavnost, sem se mu seveda pridružila tudi jaz. Tako sem prišla v Babit že na samem začetku in zame je bil to velik izziv. Tu že 15 let uspešno opravljam svoje delo kot odgovorna zobna asistentka.

Delo v zobozdravstvenem centru je zelo dinamično, zanimivo in pestro, pa tudi zahtevno in odgovorno. Opravljam ga z velikim veseljem. Zelo všeč mi je, da imam veliko stikov z ljudmi, s katerimi gradimo dobre odnose na osnovi zaupanja. Svoje delo zelo cenim, saj je toliko let dela in izkušenj prineslo tudi mnogo znanja. Po končanem delu rada berem, kolesarim in peljem na sprehod svojo psičko, s katero se tudi rada pocrkljam. Z veseljem pa se odpravim na dobro kavo s svojima hčerama.

Oceni to stran