ZOBOZDRAVNIK

Zobozdravnik je zdravnik, ki se ukvarja z zobmi. Zob pa ni edino, kar naj bi zanimalo dobrega zobozdravnika. To je le del dobrega zdravja celotne ustne votline.

Stomatologija je veja medicine, ki se ukvarja s pojavi v ustni votlini, z bolezenskimi znaki in boleznimi, ki so prisotne. Ustna votlina je del celotnega organizma, zato so bolezni, ki se pojavljajo na tem področju povezane z zdravjem celotnega telesa in dobrim počutjem.

Zobozdravnik je Vaš partner pri ohranjanju splošnega zdravja.

Zobozdravniki pri nas se izobražujemo in medsebojno menjamo izkušnje, saj ima vsak zobozdravnik specialist svoje področje, ki ga dobro pozna (kirurgija, ortodontija, parodontologija...). K nam prihajajo ljudje, ki imajo kaj povedati, pa tudi tisti, ki so pripravljeni poslušati ali želijo slišati. Zobozdravnik ima nalogo, da pacienta nauči kako naj sam skrbi za zdravje zob, obzobnih tkiv in celotne ustne votline. Zobozdravnik v našem centru je odprt, zna prisluhniti sočloveku ter z vso strokovnostjo in veseljem opravlja svoje delo. Zobozdravnik in pacient morata vzpostaviti odnos medsebojnega zaupanja.

zobozdravnik.jpg

Spoznajte naše zobozdravnike in sodelavce!

brezplačen prvi pregled
Nujni primeri takoj
Babit d.o.o.
zobozdravstveni center
Kolezijska 25, 1000 Ljubljana
zemljevid

t 01 / 283 61 70
f 01 / 283 61 82
m 031 / 656 341
e info@babit.si

Delovni čas
pon, tor, sre, čet: od 8h do 19h
pet: od 8h do 14h