NOVOSTI


PRAVILA IN POGOJI AKCIJE »STARO ZA NOVO IN BREZPLAČNI PREGLED«

1.Čas trajanja

Akcija »Staro za novo in brezplačni pregled« bo potekala od 20.9.2016 do vključno 6.11.2016.

2.Način sodelovanja

V akciji lahko sodelujejo vsi, ki v Minicity Ljubljana na Šmartinski cesti 152 v Ljubljani oddajo svojo staro zobno ščetko ter izpolnijo obrazec za sodelovanje v akciji.

3.Darilo

Vsak, ki izpolnjuje pogoje iz prejšnje točke, prejme novo zobno ščetko Aquafresh in brezplačni preventivni pregled v Zobozdravstvenem centru Babit. Nagrada ni prenosljiva in zamenljiva.

4.Prevzem darila

Sodelujoči prevzame novo zobno ščetko ob oddaji stare zobne ščetke v Minicityju Ljubljana. Za brezplačni preventivni pregled se sodelujoči predhodno naroči v Zobozdravstvenem centru Babit d.o.o. Kolezijska ulica 25, 1000 Ljubljana, kjer bo brezplačni preventivni pregled tudi potekal.

5.Varovanje osebnih podatkov

Vsak sodelujoči s sodelovanjem v akciji »Staro za novo in brezplačni pregled« dovoljuje, da podjetja GSK d.o.o., Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana; Babit d.o.o. Kolezijska ulica 25, 1000 Ljubljana in Malo mesto d.o.o., so.p., Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana za potrebe izvedbe akcije ter neposrednega trženja vzpostavijo, vzdržujejo in upravljajo evidenco z v akciji zbranimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje, ter da posredujejo te podatke za te namene druga drugi. Vse navedene družbe zagotavljajo varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov, ter zakonu, ki ureja elektronske komunikacije.

Vsak sodelujoči lahko kadarkoli pisno ali po telefonu zahteva, da v 15 dneh od prejema njegove zahteve organizator trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh obvesti na lastne stroške. S sodelovanjem v akciji sodelujoči potrjuje, da je seznanjen s predmetnimi pravili akcije, da je bil na te pogoje izrecno opozorjen ter da se z njimi strinja.

6.Dostopnost pravil in pogojev

Pravila in splošni pogoji akcije so v celoti dostopni na spletni strani http://gsk.si/ in www.babit.si

7.Reševanje pritožb

Vse pritožbe in pripombe rešujeta organizatorja akcije GSK d.o.o. in Babit d.o.o. V primeru utemeljenih pritožb se organizatorja zavezujeta, da jih bosta odpravila v čim krajšem času in o tem obvestila sodelujočega v akciji.

8.Končne določbe

Organizator si pridržuje pravico sprememb splošnih pogojev, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih pravil in splošnih pogojev akcije bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na spletni strani http://gsk.si/ in www.babit.si.

9.Organizator

Organizatorja akcije sta: GlaxoSmithKline d.o.o., družba za promet s farmacevtskimi izdelki, Ljubljana, Ameriška ulica 8, 1001 Ljubljana, telefon: 01 280 25 00, registriran pri Okrožnem Sodišču v Ljubljani pod številko 13795700 in Babit Zobozdravstveni center d.o.o., Kolezijska ulica 25, 1000 Ljubljana.

_____________________________________________________________________________________________

 

NAJBOLJŠI .si


Oglejte si članek in si zagotovite najnižje cene za zobni aparat Invisalign.


Naš specialist ortodont Miha Bobič je na evropskem srečanju ortodontov EOS 2015 v Benetkah imel predavanje, kjer je predstavil raziskavo o novem načinu zdravljenja pacientov z nepravilnostmi v rasti čeljusti. Uporaba obrazne maske se lahko nadomesti z skeletnimi sidri, ki se jih pričvrsti na kost.


V tokratni aprilski številki mesečnika Dental Tribune si poglejte slike in preberite članek našega ortodonta Mihe Bobiča. Piše o drugačnem pogledu na "ravnanje zob" in o tem, da ima en problem več možnih rešitev.

Uživajte v  branju!

Ortodontsko bitko lahko zmagamo na več načinov


Na portalu MedOverNet smo odprli forum, kjer lahko postavljate raznovrstna vprašanja. Vprašate lahko o vseh mogočih težavah povezanih z ustnim zdravjem ter tudi o ostalih stvareh. Na vse se bomo potrudili odgovoriti. Odgovarjajo strokovnjaki z več področij; s skupnimi močmi nam bo uspelo najti odgovore.


Na Kolezijski ulici je bilo uvedeno plačljivo parkiranje.

Našim cenjenim strankam nudimo možnost brezplačnega parkiranja. Na recepciji vprašajte za kartico URBANA in si zagotovite brezplačno parkiranje v času obiska v Zobozdravstvenem centru BABIT.


Vabimo Vas, da si v decembrski številki revije Dental Tribune preberete dva odlična strokovna članka našega specialista ortodonta Mihe Bobiča, dr. dent. med.

Uživajte v  branju!


Primer ortodontskega zdravljenja s segmentiranim pristopom

Uspešno povezovanje visoke tehnologije in umetnostiObiščite nas tudi na Facebooku: www.facebook.com/zobozdravstvenicenterBabit 


V aprilski številki revije Zdrave novice preberite naš članek in si zagotovite brezplačen pregled pri ortodontu!

_________________________________________________________________________________

USTNA HIGIENA

Kliknite na spodnjo povezavo in si preberite članek o ustni higieni! 

Usta so vhod v naše telo, zobje pa začetek našega prebavnega trakta. Brez zob bi človek težko preživel. Če za ustno higieno in profesionalno čiščenje zob še niste slišali se čim prej naročite na prvi pregled in posvet o pravilni ustni higieni. V našem zobozdravstvenem centru smo za Vas pripravili poseben paket v katerem so vključene vse potrebne storitve za vaše optimalno ustno zdravje. Morda bo to le obnovitev že znanega, morda pa vam bo to rešilo marsikateri zob v ustih in izboljšalo splošno zdravje.

Ustna higiena.

_________________________________________________________________________________

 

UNICREDIT BANKA nudi kredit za zdravstvene storitve do 2.500,00 eur, več o tem si preberite na:

www.unicreditbank.si/zdavje

__________________________________________________________________________________

brezplačen prvi splošni pregled

Nujni primeri takoj

Specialistični pregledi in specialistični pregled za otroke do 3. leta pri pedontologu so samoplačniški.
Babit d.o.o.
zobozdravstveni center
Kolezijska 25, 1000 Ljubljana
zemljevid

t 01 / 283 61 70
f 01 / 283 61 82
m 031 / 656 341
e info@babit.si

Delovni čas
pon, tor, sre, čet: od 8h do 19h
pet: od 8h do 14h